Løvsprings EMT 1999

Af Poul Buhl

Der var kun en enkelt positiv reaktion på min forespørgsel i sidste nummer af VARIANTEN om hjælp til eventuelt at gennemføre en løvspringsturnering i 1999. Det er for lidt, og på den baggrund har bestyrelsen besluttet - på sit seneste møde den 23. november - at løvspringsturneringen ikke bliver afholdt i 1999.

Der er dog ikke tale om, at turneringen nedlægges. Men Liselotte og jeg selv trænger efterhånden til en pause fra dette meget arbejdskrævende arrangement. Vi regner dog med at genoptage løvspringstraditionen i år 2000 - formentlig i en lettere revideret form. Og vi er stadig meget interesseret i hjælp til alle dele af arrangementet.

Foråret bliver dog ikke helt uden skakstævner i Ringsted. I stedet for Løvsprings EMT afholder vi Løvspringslyn søndag den 25. april 1999 - en gigantlynturnering, som Hans Henrik og Michael vil tage hovedansvaret for. Liselotte og jeg selv vil i stedet koncentrere kræfterne om juniorstævnerne, der kulminerer med Sjællandsmesterskabet i Ringsted lørdag den 8. maj 1999.