Klubben får en børneafdeling
-om eftermiddagen

Af Liselotte Madsen

Fra medio uge 35 har vi indgået et samarbejde med Sct. Joseph Skole i Ringsted om lån af lokaler til skak for børn om eftermiddagen.

Nærmere bestemt vil der en dag om ugen (formentlig bliver det onsdag) være åbent fra 12.30 - 14.00.
Tilbuddet gælder børn fra 1. til 6. klasse.

Jeg vil selv være tilstede hver gang, men kunne da godt tænke mig at andre fra klubben ville være med engang imellem. Måske på en fridag eller feriedag. Børnene synes at det er spændende, når nogen rigtig gode kommer på besøg, bare for "at være der" , holde et lille foredrag, vise et spændende parti på demobrættet eller måske spille simultan med dem.

Jeg glæder mig til at komme i gang med projektet, som foreløbig skal køre to år. Dog med mulighed for at slutte juni 99, hvis der er for ringe interesse, men det tror jeg ikke bliver aktuelt. Jeg håber dermed også på selv at komme til at spille lidt mere skak i den kommende sæson!